Ik heb niks te maken met landelijk beleid. Ik wil vrij zijn.

Dat heeft niks met burgerlijke ongehoorzaamheid te maken. Dat is een woord uitgevonden door politici. De politie zal het je wel duidelijk maken, zeggen ze dan. Dezen worden link als je hun nazis noemt. En duidelijk onberekenbaar psychotisch. Of een indiaan die hiermee zijn dood tegemoet gaat.

Heeft de politie meerinformatie over je, en zo ja, is die rechtmatig verkregen? Dit land gaat zo nog eens ten onder aan medische dictatuur, waarin iedereen doet alsof hij bevoegd is. Je mag iemand anders niet dwingen een pilletje in te nemen, of tegen zijn wil inspuiten. Ik ben benieuwd of de ethici uit het OMT team het hiermee eens zijn, of gaan ze er een Wvggz-variant op maken. Bij ernstig nadeel voor hemzelf of voor zijn omgeving mag het.

En (ex)ministers met vieze handen houden zich stil. Als de minister licht is, mag ze ook gaan over leven en dood van een ander, vindt ze, want ze is toch onderdeel van een drievoudig pact tegen God? En de politie heeft uitruil gedaan: een insigne in ruil voor gevoel voor ethische zaken. Daar heb je tenslotte ethici voor. Ze weten dat ze walgen van zichzelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: