Home

Welkom bij je nieuwe site.

Welkom bij je nieuwe site! Je kunt deze pagina bewerken door op de koppeling Bewerken te klikken. Voor meer informatie over het aanpassen van je site, ga je naar http://learn.wordpress.com/

Recente berichten

Wat betreft de psychiater in de centrale opvang kon ik met ontslag gaan. Hij arrangeerde daarom een gesprek met de ambulant psychiater erbij. Maar ik wilde geen afspraak met de ambulant psychiater maken. Net zoals ik ook geen afspraak had gemaakt om centraal te worden opgenomen.

Want ik ben niet ziek, vind ik. Dus bleef ik langer centraal opgenomen. De ambulant psychiater ziet hier psychotische ontregeling in. Het is onrecht geweest dat ik in de centrale opvang van de psychiatrie was opgenomen. Daarom werd ik regelmatig kwaad op psychiatrische medewerkers. De ambulant psychiater noemt dat agressief. Maar ik kwam gewoon voor … Meer lezen over Wat betreft de psychiater in de centrale opvang kon ik met ontslag gaan. Hij arrangeerde daarom een gesprek met de ambulant psychiater erbij. Maar ik wilde geen afspraak met de ambulant psychiater maken. Net zoals ik ook geen afspraak had gemaakt om centraal te worden opgenomen.

De psychiatrie werkt met mensen met het label “psychiatrisch gestoord”. De psychiatrie vindt veelal dat zij lijden aan een chronische ziekte. Dat houdt in dat deze mensen volgens de psychiatrie meestal voor de rest van hun leven medicijnen nodig hebben. Dit voorkomt volgens de psychiatrie dat hun levens door deze ziekte ontregeld raakt.

De psychiatrie kan deze ziekten niet genezen. De psychiatrie kan hoogstens proberen het leven van de psychiatrische patiënten door het verstrekken van medicatie zo draaglijk mogelijk te maken. Een vrouw met genezende gaven heeft mij ongeveer 27 jaar geleden verteld dat ik genezer ben. Ik heb mijzelf toen ook door haar laten genezen. Later heeft … Meer lezen over De psychiatrie werkt met mensen met het label “psychiatrisch gestoord”. De psychiatrie vindt veelal dat zij lijden aan een chronische ziekte. Dat houdt in dat deze mensen volgens de psychiatrie meestal voor de rest van hun leven medicijnen nodig hebben. Dit voorkomt volgens de psychiatrie dat hun levens door deze ziekte ontregeld raakt.

Nadat Pro Persona, onder goedkeuring van de rechterlijke macht, ongeveer alles van mij heeft afgenomen waarmee ik hen onder druk kan zetten, blijft er zo ongeveer maar een ding over waarmee ik hen kan doen stoppen met hun zo foeilelijke dwang en drang beleid, en dat is zeggen dat ik mij van mijn leven beroof als zij niet doen wat ik zeg.

Het is niet eenvoudig in een fuik te leven, de fuik die leidt tot zelfdoding, de fuik opgezet door de Nederlandse samenleving, de fuik, uitgevoerd door de slechte krachten van de psychiatrie. Ik mag toch voor mezelf opkomen? Ik weet voor mezelf heel zeker dat ik geld mocht storneren. De bewindvoeringsrechter vond van niet. Hoezo … Meer lezen over Nadat Pro Persona, onder goedkeuring van de rechterlijke macht, ongeveer alles van mij heeft afgenomen waarmee ik hen onder druk kan zetten, blijft er zo ongeveer maar een ding over waarmee ik hen kan doen stoppen met hun zo foeilelijke dwang en drang beleid, en dat is zeggen dat ik mij van mijn leven beroof als zij niet doen wat ik zeg.

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: